Naaicafé

Centrum Marike Mexicosingel 52, Den Haag

Het laatste Naaicafé van Centrum Marike is er voor al je kledingstukken die wel een reparatie kunnen gebruiken. Ben jij er bij?

Anouska, Petra, Ans en Vera zitten klaar om iedereen te helpen met het repareren of verbeteren van hun kledingstukken. Je neemt je kledingstuk mee, schuift aan, krijgt een kopje koffie of thee en gaat samen met de dames aan de slag om je kledingstuk te repareren.

Wandelen met John

Centrum Marike Mexicosingel 52, Den Haag

Iedere donderdagochtend wandelt gastheer John Hendriks (gecertificeerd wandelbegeleider) met een groepje gasten. Er wordt rekening gehouden met ieders tempo en conditie. Als het weer het niet toelaat om te wandelen ben je welkom voor een kopje koffie of thee.

Inloopochtend bij Centrum Marike

Centrum Marike Mexicosingel 52, Den Haag

Elke maandag- en donderdagochtend kan je bij Centrum Marike binnenstappen voor een heerlijk kopje koffie of thee, een luisterend oor en samen zijn met anderen.

Yoga op de donderdagavond

Centrum Marike Mexicosingel 52, Den Haag

Om de week is er op donderdagavond de gelegenheid om mee te doen met yoga in Centrum Marike. De donderdagavond yoga wordt verzorgd door Sue-Yen Tjong Tjin Tai. Er wordt rekening gehouden met je fysieke vermogen.