Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Themabijeenkomst voor nabestaanden

23 november 2023 @ 09:30 - 11:30

Themabijeenkomst voor nabestaanden | 09:30 -11:30 | Deelname is gratis

Thema van deze maand
Je dierbare moeten loslaten is op zijn zachts gezegd niet niks. Na jaren van samen ben je nu weer alleen. Het verlies en afscheid toelaten en accepteren is een heel iets. Alle emoties komen voorbij.
Men zegt dat de Tijd  vele wonden heelt. Of is het zo dat we met het verstrijken van de tijd de pijn
van verdriet en wellicht ook boosheid proberen weg te stoppen of te vergeten? Hoe doe je dat eigenlijk “rouwen”.

Door het heengaan van de ander komt al dan niet bewust de volgende vraag omhoog: Wie ben jij zonder je partner? Had je hem nodig  – kan je zonder hem/haar?  Hou je vast aan wat je samen had? Mag jij van jezelf (na verloop van tijd) open staan voor nieuwe ontdekkingen, avonturen, ontmoetingen en daarvan te genieten?

Tijdens de lotgenotenbijeenkomst delen we ervaringen, krijgen we inzicht en leren we van elkaar hoe je met het rouwproces om kunt gaan. Verlies en rouw hoort bij het leven en moet  doorleeft worden teneinde door te kunnen en willen gaan met het leven. Daarom verschuiven deze bijeenkomst onze blik ook op de liefde. De liefde die er was, nog altijd is en altijd zal zijn.  

Liefde is een gevoel – we projecteren dat in onze partner – maar anders gezegd…..via de partner kunnen wij ons bewust worden van dat gevoel. Door je voor de liefde open te stelen leer je beseffen dat jij  liefde BENT.

De lotgenotenbijeenkomst zal worden begeleid door Jens Meijers. Jens is bio energetisch counselor, creatief- muziek en adem therapeut. Hij is al jaren een bekende verschijning bij Centrum Marike / voorheen inloophuis Haaglanden.
Meer over Jens kun je vinden op www.debeat.com

Over de themabijeenkomstenIedere maand organiseren we een themabijeenkomst voor nabestaanden als aanvulling op het Contactmoment Nabestaanden dat er al is. De bedoeling van de bijeenkomst is dat lotgenoten met elkaar in contact kunnen komen en ervaringen met elkaar kunnen delen, maar ook om kennis en tools op te doen die aansluiten bij de behoefte van de deelnemers. Ook is er tijdens deze bijeenkomsten ruimte voor ieder z’n inbreng en staat de behoefte van de gasten centraal!De bijeenkomst is gratis. Ben jij er ook bij? Meld je aan via info@centrummarike.nl

Gegevens

Datum:
23 november 2023
Tijd:
09:30 - 11:30
Evenement Categorieën:
, ,

Organisator

Centrum Marike
Telefoon
070 30 80 654
E-mail
info@centrummarike.nl

Locatie

Centrum Marike
Mexicosingel 52
Den Haag, 2548 HB
+ Google Maps
Telefoon
070 30 80 654