Ons aanbod

6 september 2023

Lotgenotencontact

Met anderen jouw verhaal willen delen en herkenning voelen; dat is waar veel mensen die geraakt zijn door kanker behoefte aan hebben. Binnen Centrum Marike organiseren we dan ook maandelijks meerdere momenten om lotgenoten te ontmoeten. Klik verder voor een toelichting van wat we jou kunnen bieden.
6 september 2023

Creativiteit

Creativiteit is een middel om gevoelens en emoties te uiten, om te ontspannen, om uiting te geven aan wat er in je omgaat. Het draagt bij aan een gevoel van geluk, het geeft je inzicht, maakt je flexibeler en schept ruimte en mogelijkheden. Dit alles maakt dat wij het belangrijk vinden om een creatief aanbod te hebben binnen ons centrum. Klik verder om meer te lezen over onze creatieve aanbod.
6 september 2023

Meedoen, sociaal contact en ontmoeting

Soms is het ook fijn om even niet iets te doen dat gericht is op je ziekte of de ziekte van je partner. Een activiteit die leuk en laagdrempelig is, zodat je even niet over de ziekte na hoeft te denken. Een activiteit die niet direct gelieerd is aan oncologie, maar je tegelijkertijd wel in contact brengt met lotgenoten. Ook dit organiseren we in Centrum Marike. Klik verder voor een overzicht van ons aanbod.