Vrijwilligers

 Centrum Marike wordt gerund door twee betaalde coördinatoren en een fijn team aan vrijwilligers. Samen zetten we ons met hart en ziel in voor (voormalig) kankerpatiënten, naasten en nabestaanden. Van gastvrouw en -heer tot activiteitenbegeleider. En van bestuurslid tot het doen van de boodschappen. Iedereen vervult een belangrijke taak in ons mooie centrum.

Vrijwilligersvacatures
Wil je graag een zinvolle bijdrage leveren aan herstel van mensen die met kanker te maken hebben (gehad) of hun naasten? Of wil je graag jouw talenten inzetten? Centrum Marike werkt al meer dan 19 jaar met vrijwilligers en samen zorgen we ervoor dat onze gasten zich bij ons thuis voelen en een luisterend oor vinden. Wil jij deel uitmaken van ons team? Wij zoeken op dit moment:

Klik op een van de vacatures voor meer informatie.

Diverse activiteitenbegeleiders
Ben je creatief? Geef je yoga of luister je graag naar muziek met onze gasten? Wil je een lotgenotengroep begeleiden? Heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Dan gaan we graag met je in gesprek. 

Nieuwsgierig geworden naar een van de bovenstaande vacatures? Dan zien we graag jouw reactie tegemoet. Stuur een motivatiebrief naar info@centrummarike.nl. Dat is ook het mailadres waar je terecht kan met vragen. Liever eerst een bakje koffie drinken in ons centrum? Ook dan ben je van harte welkom!